Szórakozás

Ezek lesznek 2012 legnagyobb mozidurranásai

Összegyűjtöttük 2012 várható legnagyobb mozis durranásait. Végleges magyar címe még nincs a filmeknek, ezért az eredeti angol címet is feltüntetjük.

Batman újra támad! (The Dark Knigh Rises)

A sorozatot záró epizódban Anne Hathaway macskanőként, Christian Bale pedig Batmanként küzd majd meg a gonosszal. A főhős természetesen új szuperjárgányt is kap majd.

Christian Bale újra röpköd

A hobbit – Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey)

A Gyűrűk ura szerzőjének halhatatlan könyvéből készült filmben számos ismert arc köszön majd vissza a sikeres Gyűrűk ura filmváltozatából. Az alkotók szerint a kétrészes mű legalább olyan látványos és szórakoztató lesz, mint a Zsákos Frodó kalandjai.

 

Prométeusz (Prometheus)

Ridley Scott filmje, mely az Alien-sorozat előzménye, igazi kalandtúra a fantasztikum birodalmába.

 

Dredd bíró (Dredd)

Az eredeti verzióban egykor Sylvester Stallone játszotta a jövő igazságosztóját. Most Karl Urban húzza majd fel a tökös bajnok csizmáját.

Dredd is feltámad

Pókember újratöltve – (The Amazing Spider-man)

Bár a legutóbbi Pókember-sorozat 3. része finoman szólva csalódás volt, az új pókemberes alkotás készítőit ez mégsem riasztotta el. Kíváncsian várjuk az új széria első darabját.

 

Az emlékmás – (Total Recall)

Schwarzenegger 90-es filmje sem úszta meg az újrafeldolgozást. Ebben a verzióban viszont a főhős valamiért nem utazik a Marsra.

 

Scifi – a sötét jövőben (The Hunger Games)

A sci-fi disztópiában, a Battle Royale-hoz hasonló, gyilkos játékot űző tinédzserek küzdenek a túlélésért. Aztán forradalom tör ki az elnyomó rezsim ellen. A jó hír, hogy az X-Men sztárja, Jennifer Lawrence lesz az egyik főszereplő.

 

A legújabb James Bond – 2012 (Skyfall)

Az Amerikai szépség rendezője jegyzi a legújabb 007-es filmet, természetesen továbbra is Daniel Craiggel a főszerepben. Hihetetlen, de ez már a 23. rész lesz!

 

Muppették újra  (The Muppets)

Miss Röfi, Topi Maci, és persze Breki nélkül sem múlhat el egy év. A nemzetközi szórakoztatóipar legsikeresebb plüssállatai színházuk megmaradásért harcolnak majd egy gonosz üzletemberrel.

 

A diktátor (The Dictator)

Sacha Baron Cohen (Borat) egy képzeletbeli arab ország diktátorát alakítja majd. A filmben szerepet kapott Ben Kingsley is.

Borat újra támadásba lendül a nevetőizmok ellen

 

Szellemlovas (Ghost Rider: Spirit Of Vengeance)

Nicholas Cage – úgy hírlik – egyik legjobb alakítását nyújta ebben a humoros elemekkel teli akciófilmben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik