Szórakozás

Súlyos baleset érte a TV2 műsorvezetőjét

Gyógyíthatatlannak hitt betegséggel született Kárász Róbert. A tévés rendbejött, később azonban súlyos balesetet szenvedett. Ezt is megúszta.

Joshi Bharat a minap Kárász Róbertet faggatta műsorában. Az ismert televíziós az indiai sorselemzőnek arról beszélt, mennyire imádja az életet, talán azért, mert súlyos betegséggel született.


Gyógyíthatatlannak hitt betegséggel született Kárász Róbert

Fotó: FEM3

“Ha visszagondolok, úgy érzem, a sors többször is el akarta venni tőlem az életet, nem akarta engedni, hogy életben maradjak” – mesélte a műsorvezető. “Amikor megszülettem, majdnemhogy halálos beteg gyerekként, nagyon súlyos asztmatikus betegségem volt, ötpercenként fulladásos rohamok törtek rám. Anyukámék el is vittek fényképészhez, ha bármi történne velem, egyszer legalább örökítsenek meg. Édesanyám mesélte, hátulról támasztott meg a fotós, hogy ülve tudjak maradni, a fotó azóta is megvan. De meggyógyultam” – emlékezett vissza Robi.

A Mokka műsorvezetője azonban nem csak ekkor volt veszélyben. A beszélgetés során arra is kitért, hogy egészen kicsi korában, a strandon, csúzdázás közben baleset érte, amelyben koponyaalapi sérülést szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik