Szórakozás

Újabb megdöbbentő információk az elhunyt Mary Zsuzsiról

Aradszky Lászlót sokkolta Mary Zsuzsi öngyilkosságának híre. Az énekes szerint semmi előjele nem volt annak, hogy az énekesnő szörnyűségre készül.

Aradszky László 1967 óta ismerte Mary Zsuzsit. A kollegiális viszony mellett barátok is voltak. Rengeteget léptek fel együtt, és legalább hetente egyszer beszéltek egymással. Ám az utóbbi két hónapban nagy változás történt – hogy Aradszky fogalmazott -, Zsuzsi egyszerűen eltűnt. Barátja hiába hívta, az énekesnő nem vette fel neki a telefont. Az énekes nem gondolt rosszra, hiszen Zsuzsi mindig vidámnak mutatta magát, soha nem panaszkodott. Aradszky annak tulajdonította a szokatlan viselkedést, hogy Zsuzsi talán már Németországban unokázik, és amint tudja visszahívja. Ám hiába várta.

Volt még egy szokatlan dolog az elhunyt sztár viselkedésében – mesélte a sztárbarát. Bár Mary Zsuzsi a színpadnak élt, az utóbbi időben többször lemondta beeső fellépéseit. A művésznő menedzsere rendszeresen Aradszkyt kérte meg, hogy ugorjon be az énekesnő helyett. A híresség azt gondolta, Zsuzsi a súlyproblémái miatt nem akar közönség elé állni.

Aradszky László azt állítja, sok mindenkiről el tudta volna képzelni, hogy önkezével vessen véget az életének, de Zsuzsiról soha. A barát döbbenten, és értetlenül áll a tragédia előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik