Szórakozás

Dívaháború! Ördög Nóra vagy Lilu a jobb nő?

Stílusháború kezdődhet Lilu és Ördög Nóra között a Csillag születikben – suttogják az RTL Klub kulisszái mögött. Mindkét tévés csinos, ráadásul kellően határozottak ahhoz, hogy esetleg megpróbálják felülmúlni egymás megjelenését.

Ördög Nóra és Lilu is sokat változott, mióta az RTL Klubnál dolgozik. Mindketten szexi,vonzó tévés személyiséggé értek. Vajon cél, hogy a Csillag születikben azonos stílusban jelenjenek majd meg, vagy éppen különbözőségüket akarják hangsúlyozni?

Kisprumik Ádám, Lilu stylistja szerint Nóra és Lilu nagyon különböznek egymástól, így nem tartja valószínűleg, hogy a két műsorvezetőt hasonló stílusban akarják majd színpadra küldeni. A szakember szerint Nóra igazi modellalkat, vékony, magas, minden ruha jól áll neki. Ettől függetlenül leginkább a klasszikus stílust képviseli, előnyös számára a strasszos, míderes összeállítás. Lilura azonban ilyesmit sosem adna a stylistja. Inkább a testhezsímuló, fiatalosabb ruhadarabokat részesíti előnyben, amelyek kiemelik a műsorvezető klasszikus nőies idomait. Kisprumik Ádám szerint a közös munkájuk során nem lenne szabad Nóra magasságát még jobban kiemelni egy tűsarkú cipővel, hiszen alapvetően nagyon magas termetű. Persze a szöszi műsorvezető is kedveli a magas sarkakat, főként az utóbbi időben, mióta az igazi csajos vonalat képviseli. Divattanácsadója szerint nem kellett a tévést sokáig győzködni arról, hogy váltania kell. Ráadásul mióta nőiesebb a megjelenése, sokkal több pozitív visszajelzést is kap, ami természetesen nagyon jól esik neki. Lilu átalakulását nagyban segíti az is, hogy rengeteget fogyott. Az sem mellékes, hogy a ValóVilág műsorvezetője nagyon együttműködő, és maga is jól ismeri a divatirányzatokat. Kisprumik Ádám szerint Liluval öröm együtt dolgozni. Éppen ezért azt gondolja, hogy Ördög Nórával is jól kijön majd kolléganője.

Azt, hogy az X-Faktor háziasszonyát ki öltözteti majd a Csillag születikben, egyelőre nem lehet tudni. Az azonban köztudott, hogy Ördög Nóra gyakran visel Náray-ruhákat a képernyőn. Náray Tamás korábban sokszor dicsérte a tévést, akit nagyon szeret öltöztetni.

Azt is el kell majd dönteni, hogy melyik műsorvezetőnek, milyen szerepet szánnak az új évben induló tehetségkutatóban – mondja a divatszakember. Ez ugyanis alapvetően meghatározza azt is, hogy Lilu és Nóra milyen ruhakölteményekben állnak majd színpadra.

Kisprumik Ádám azt is leszögezte, hogy a jó stylistnak nemcsak a divathoz kell értenie, hanem ügyfele lelkéhez is. Ráadásul ez egy bizalmi állás, hiszen minden titkát ismeri a tévéseknek, amelyekkel nem élhet vissza. Ugyanakkor leszögezte, Lilunak és Nórának is van ugyan beleszólása abba, hogy miben jelennek meg a színpadon, de ezek a műsorok elsősorban nem az önmegvalósításról szólnak, már ami az öltözködést illeti.

A Hír24 olvasói véleményére is kíváncsi, kit tartanak csínosabbnak, Lilut vagy Ördög Nórát. Írják meg, Önök szerint ki nyeri a dívák divatvetélkedőjét?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik