Szórakozás

Zokogva bánja szexmunkás múltját Niki Belucci

Kamerák előtt, könnyek között elevenítette fel múltját Niki Belucci.

Elkeseredetten emlékezett vissza Joshi Bharat kérdései nyomán múltjára Niki Belucci. A lány őszintén mesélt arról, mit élt át, amikor a szexiparban dolgozott, és hogy mi vitte rá arra, hogy a testével keresse a kenyerét.

Niki elmondta, hogy akkoriban csupán ezt a módját látta a gyors pénzkeresésnek, a szexfilmforgatásokat azonban soha nem tudta megszokni. “Amikor ebbe belekerültem, egyetlen fiú volt előtte az életemben. Attól függetlenül, hogy mit csináltam, 18 évesen vesztettem el a szűzességemet” – mesélte a lány.

“Nem bírtam gyomorral, sokszor mentem úgy forgatásokra, hogy drogot használtam…, hogy ne tudjak róla. Nem gondoltam bele, hogy mi lesz ennek a következménye, hogy fogom felvállalni, nem érdekelt”- emlékezett vissza Niki, aki azt állítja, csupán fél évig dolgozott a szexiparban.

A lány ma már tudja, hogy ez egy rossz döntés volt, és mindenkit lebeszélne az ilyesmiről. Niki Joshi kamerái előtt keserves sírásra fakadt, amikor arról beszélt, hogy gondolnia kellett volna, hogy a családja és idős nagymamája mit érezhet, ha a tudomásukra jut, mivel kereste a kenyerét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik