Szórakozás

VV: az izmos kitúrja a nyávogóst?

Veronika nem számított rá, hogy Csaba őt viszi ki párbajozni. A kialakult helyzet viszont azt jelenti, hogy egyiküknek hamarosan biztosan el kell hagyniuk a luxusbörtönt.

Vajon a villa helyes pasijának, vagy Alekosz exének van nagyobb rajongótábora? Az ember kívülről nézve a történetet azt gondolná, hogy Csaba öngyilkos merényletet követett el Veronika kihívásával, de lehet, hogy tévedünk. Mindezt egyébként arra alapozzuk, hogy Veronika népszerűbbnek tűnik, ráadásul mivel több valóságshowban is szerepelt már, így több ideje volt gyarapítania a rajongótáborát. Persze mindez csak feltevés, egyáltalán nem biztos, hogy így van.

Ugyanakkor az viszont Csaba mellett szól, hogy egyszer már visszatért egy párbajról, ráadásul úgy, hogy mindenki őt képzelte a gyengébbnek. A dolog pikantériája, hogy a fiú annak idején éppen Veronika szerelmét, Cristofelt utasította ki a luxusbörtönből. Meglehetősen vicces lenne, ha a lánynak is miatta kellene kiköltöznie a villából.

Mindeközben mindenki tudja, hogy Veronika csak egy szerencsétlen áldozat, hiszen valójában mindenki Verát szerette volna most párbajra küldeni. Őt viszont nem jelölhették meg, hiszen az ökölvívó gálán nyert, és ezzel védettséget szerzett. A többiek azonban így sem titkolják, hogy utálják és szerintük Vera az idegösszeroppanás határán van. Mások még tovább mennek: szerintük már teljesen megbolondult, és nem lehet vele együttélni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik