Szórakozás

Szexelvonástól szenved az RTL Klub sztárja – Vibrátort követel?

Egyre nehezebben viselik a szexhiányt a ValóVilág játékosai. Eszter bevallotta, nyitott szemmel járnak a villában, nézik, mit tudnának szexuális segédeszközként használni.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A villalakók többsége megfogadta, kamerák előtt nem létesít intim viszonyt. Mivel már hónapok óta nem bújtak ágyba senkivel, egyre inkább felszínre törnek belőlük buja vágyaik. Erről a napokban be is számoltak Kingának, aki a villa beszélgetős műsorának háziasszonya lett. Eszter és Gergő is szexhiányról panaszkodott. Pedig a villa vagányának életében még volt is némi intimitás Seherezádéval, igaz a csóknál tovább nem jutottak. Eszterhez viszont hónapok óta senki nem nyúlt. Pechére még Crisztofelt is kiszavazták a nézők azelőtt, hogy egymásnak eshettek volna. Ráadásul az ökölvívó edzőről is kiderült, hogy nős, pedig az ügyvédnő sokat fantáziált róla.

A játékosok közül egyedül Veronikának nincs oka panaszra, ő ugyanis a kubai csődörrel többször is összegyűrte a lepedőt. Egyesek szerint Péter és Vera között is volt egy kis etye-petye, de ezt ők cáfolják. Azt azonban egyetlen VV-játékos sem tagadja, hogy partner hiányában időnként magukat kényeztetik.

A Hír24 arra volt kíváncsi, hogy a játékosok kértek-e a szerkesztőktől szexuális segédeszközöket, illetve van-e erre egyáltalán lehetőségük? Mint kiderült, eddig senki nem igényelt még vibrátort, vagy hasonló tárgyat. A szabályzat nem tiltja ugyan, hogy szexuális segédeszközt vigyenek be a játékosok a luxusbörtönbe, de a műsor készítőitől nem igényelhetnek ilyesmit. Óvszer ugyanakkor van a villában, bármikor kérés nélkül használhatnák a műsor szereplői.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik