Szórakozás

Lejáratja a TV2 az ÖsszeEsküvők álompárját? – A szülők felháborodtak

Szándékosan próbálja meg lejáratni a TV2 Peti és Csenge kapcsolatát. A szülőket elkeseríti a szerkesztők manipulációja.

Nehéz napok vannak ÖsszeEsküvők Peti mögött. Mikulás-ajándékként papucsot és páfrányt (“nem beszél, csak nő”) kapott a műsorkészítőktől, amit a jóképű síoktató a szívére vett. A fiút édesanyja, Ági és párja, Csenge vigasztalták.

Később Csenge a vallomásszobában beszélt kedveséről: “Én úgy vagyok boldog, ahogy van, és örülök, hogy együtt vagyunk, nagyon kedvelem Petit. Nem vagyok még szerelmes, de egyébként is nagyon nehezen esem szerelembe” – jelentette ki a lány, ám mint a Hír24 megtudta, ez csupán egy rosszindulatúan kiragadott rész a menyasszonyjelölt mondandójából.


Fotó: TV2

Kíváncsiak voltunk, Peti édesapja, Baranyi Lászlót hogyan érintették a történtek. A férfi felháborodásnak adott hangot. Lászlót a leginkább az zavarja, hogy menyjelöltje nyilatkozatát csak félig láthatták a nézők, holott a lány azt is hozzátette, hogy Petivel a legjobb úton halad afelé, hogy mély, igaz szerelem alakuljon ki közöttük. Péter papája a megvágott vallomást egyértelműen a műsorkészítők manipuációjának tulajdonítja, mint ahogyan azt is, hogy jó ideje néma hülyegyereknek állítják be gyermekét.

Baranyi László Csengével kapcsolatban azt is elmondta, hogy a lányt rendkívül korrektnek és őszintének tartja, és ennek a megnyilvánulása volt a vallomása is. “Őszinte érzések vannak Peti és Csenge között, ezt a lány édesanyja és én is látom. Miért baj az, hogy nem beszélnek két hónapnyi ismeretség után őrült szerelemről? Mindketten tudják, hogy a mély érzelmek kialakulásához idő kell, és attól, hogy ezt felvállalják, nem lesznek hiteltelenek” – jelentette ki.

Peti édesapjának nemcsak Csenge lerövidített vallomása nem tetszett, hanem egyenesen úgy véli, a szerkesztők rászálltak fiára. “Egyértelműen látszik, hogy rossz színben akarják feltüntetni őket” – panaszolta az aggódó családfő, aki már nagyon várja haza a fiatalokat és feleségét, Ágit.

Csenge édesanyját, Tóth Zsuzsát is megviselték, hogy a televíziónézők egy elferdített valóságot láthatnak a képernyőn. “Bár azt a jelenetet láthattuk, amikor a lányom az ajándékozás után Petit vigasztalja, azt azonban nem, hogy akkor a következőket is mondta neki: ‘az a legfontosabb, hogy szeretjük egymást'” – mesélte Zsuzsa. Az aggódó édesanya azt is hozzátette, jól ismeri a lányát, és tudja, hogy Csenge nem csókolózna és nem aludna együtt éjszakáról éjszakára olyannal, akihez nem fűzik mély érzelmek. “Semmiképpen nem lenne benne egy álkapcsolatban, csak azért, hogy játékban legyen” – tette hozzá.

Zsuzsa arra is kitért, hogy az azonban jól látható volt, hogy miközben Csenge a vallomásszobában Petiről beszélt, szinte elcsuklott a hangja a meghatottságtól. A lány mamájának az is rosszulesett, hogy az egyik napilap azt írta, hogy Peti nem tudja, miről beszélt párja a vallomászobában. Zsuzsa szerint ez nem igaz: “az élő kamerán nézem őket, és Csenge pontosan elmondott Petinek mindent” – mesélte.

A szülők nem értik, miért próbálják rossz színben feltüntetni gyerekeiket, és bíznak benne, hogy a rajongóik nem dőlnek be a manipulált képsoroknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik