Szórakozás

Romlott a nagybeteg magyar sztár állapota

Cukorbetegséggel küzd a két éve szívinfarktuson átesett Bódi Guszti. Bár naponta nyolc különféle gyógyszert kell szednie,  pillanatnyilag jók a leletei – mesélte a Hír24-nek felesége, Margó.

A Fekete Szemek énekese a napokban volt kontrollvizsgálaton. A leletei azt mutatják, hogy a szíve megfelelő állapotban van, de a cukra miatt az orvosok és családtagjai is aggódnak. Pedig Margó nagyon figyel az urára. Tudja, hogy diétás ételeket kell ennie, így aztán speciális reggelit, ebédet és vacsorát készít számára. Ennek köszönhetően Guszti több mint 6 kilótól szabadult meg.

De nem csak a cukrára kell pirulákat szednie Gusztinak. Szívinfarktusa miatt is gyógyszeres kezelésre szorul. Többek között vérhígítót rendeltek számára, emiatt pedig fokozottan figyelnie kell, hogy ne legyen rajta vérző seb. Margó számára többek között ez is napi stresszt jelent. Az énekesnő elárulta, férje az infarktusa óta nagyon figyel az egészségére, napi rendszerességgel szobakerékpározik, nem dohányzik és soha nem iszik alkoholt. Igaz, a szesz korábban sem volt a kedvence.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik