Szórakozás

Best of erotikus naptárral búcsúzik Kiszel Tünde? Filmezni fog?

Bár tavaly arról nyilatkozott Kiszel Tünde, nem ad ki több naptárat, meggondolta magát. Azt mondja, rajongói szinte kikövetelték, hogy idén se hagyja őket kalendárium nélkül, így best of falravalót készített.

Hamarosan kézbe vehetjük Kiszel Tünde 11. naptárát, amely a híresség szerint az előző 10 év legjobb fotóit tartalmazza. Ezek között lesznek erotikus fehérneműs felvételek, dominás, bőrszerkós képek, de dívás felvételek is, mégpedig Kaszás Bence munkáiból. A best of kiadványt Tünde és fotósa együtt állították össze, de természetesen figyelembe vették a rajongói igényeket is. Így került bele például egy Donatellás kép is – mesélte a büszke édesanya.

Tünde azt mondja, nem döntött arról, hogy a mostani kalendáriumot követi-e újabb, lehet, hogy ezzel lezárja a naptárbizniszt. Mint mondja, ez egyébként sosem volt számára igazán jövedelmező, bár állítása szerint nem is ezért csinálta.

Ugyanakkor rengeteg új terve van, mint mondja, rajongóinak nem kell a továbbiakban sem nélkülözniük. A közelmúltban például felkérést kapott egy filmszerepre, de ennek részleteiről még nem akart beszámolni. Azt azonban nem titkolja, hogy jelenleg hiányzik a szerelem az életéből. Mint mondja, a munka és a kislánya annyira lefoglalja mostanában, hogy nincs ideje egy párkapcsolatra. Persze nem akar örökre egyedül maradni, bízik abban, hogy még boldog lehet egy becsületes férfi oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik