Szórakozás

Exkluzív interjú az X-Faktor szupersztár fellépőjével

Egy igazi portugál szupersztárral, a különleges hangú Aureával lép színpadra Takács Nikolas a ma esti X-Faktorban.

Nagy kiváltság érte Takács Nikolast, ugyanis Portugália legújabb popszenzációja, Aurea duettet készített vele. A közös dal apropóján a különleges hangú énekesnő hazánkba érkezett, és hivatalos teendői előtt még szakított időt a Hír24-re is.

Ugyan még nem ismert a világon mindenhol a neved, de amikor meghallja valaki a hangodat, akkor biztos leesik az álla. Te mikor jöttél rá, hogy ilyen fantasztikus toroknak vagy a birtokában? Miként lettél átlagos portugál lányból sztár?

Először is köszönöm a dicsérő szavakat. Nos, régebben dráma szakon tanultam, mert színésznő szerettem volna lenni egész életemben. Aztán az egyik barátom, Rui Ribeiro hallott énekelni, és azt mondta, ezzel a hanggal valamit kezdeni kell. Készítettünk egy dalt, amit megmutattunk a producereknek, akik szintén láttak bennem fantáziát. Felajánlották egy album lehetőségét, a dolgok egymást követték, és most itt vagyunk.

A lemez pedig óriási siker lett a hazádban, több díjat is nyertél, és már óriási sztárnak számítasz.

Inkább mondjuk azt, hogy kezdek híres lenni.

És a világ többi részének meghódításával hogy állsz? Mert a dalaid és a hangod alapján igencsak nagy jövő előtt állsz.

Örülök, hogy ezt mondod, de nem csak ezen múlik manapság a siker. Igen nehéz érvényesülni, és nagy karriert befutni.

Rendben. De azért biztos nagy reményeid és terveid vannak a jövőre nézve.

Igen, boldog akarok lenni és énekelni. Csak ennyi.

Ez nagyon szimpatikus hozzáállás. De akkor a jövő után, beszéljünk kicsit a múltról is, ami miatt most itt ülünk. Hogyan ismerted meg Nikolast? Miért pont ő lett a partnered?

Közös a kiadónk. A producereim mutatták meg az egyik dalát, és megkérdezték szeretnék-e vele egy közös dalt. Én pedig igent mondtam, mert hihetetlen, hogy mennyire tehetséges. Így született meg a Where Is The Love.

Amit együtt elő is adtok a hétvégén.

Igen, fellépek Nikolasszal a szombati X-Faktorban, vasárnap pedig ott leszek a koncertjén, ahol nemcsak a duettünket, de több saját szerzeményemet is hallhatja majd a közönség.

Illetve klipet is forgattok hozzá.

Igen, tudtommal Budapest nevezettességeinél fogunk forgatni, amelyek állítólag nagyon gyönyörűek.

Nemcsak állítólag, hanem valóban azok. Viszont most hűvösek is. Szóval, ha tanácsolhatom, akkor ne úgy énekelj a kamerák előtt, ahogy a színpadon szoktál. Mezítláb ugyanis hamar megfázol.

Köszönöm a tanácsot! Kivételesen szakítanom kell majd ezzel a szokásommal. Pedig igazán így tudok kényelmesen énekelni.

Aurea eddigi legnagyobb slágere

Aurea és Nikolas duettje

Ajánlott videó

Olvasói sztorik