Szórakozás

Kikészültek a VV játékosai, mert szadizzák őket

Sírnak, nyafognak és hisztiznek. Ez jellemző a ValóVilág játékosaira, akikből a héten igazi sportembereket szeretnének faragni, csak sajnos ehhez elég gyenge a fizikumuk.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Most látszik csak igazán, hogy a villalakók mennyit tespedtek az utóbbi hónapokban. Mivel a legtöbben csak esznek és alszanak, nagyon leromlott a kondiciójuk. A többség el is hízott, ami miatt még nehezebben tudnak mozogni. Nem csoda, ha sírva fakadnak, amikor öt percnél hosszabb időt kell tölteniük a futógépen. Kinga például hisztizett, amikor Miló Viki kiadta neki a feladatot, és többször sírva is fakadt edzés közben. Ráadásul Viki nagyon kemény edző, nem kíméli villabeli tanítványait sem.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

De nem csak a hisztis szőkeség jutott el teljesítőképessége határára. Attila és Péter is panaszkodott. A valóságshow-veterán elmondta, folyamatosan égnek az izmai edzés közben, és csillagokat lát. A panaszáradat ellenére az edzők minden villalakót megdicsértek a tegnapi napon. Azt mondták, bíznak abban, hogy tanítványaik mindent kihoznak magukból a villa nagy ökölvívó-mérkőzésén, ahol várhatóan nemcsak valódi, de verbális pofonok is szép számmal röpködnek majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik