Szórakozás

Pofozkodás: kizárták a valóságshow játékosát

Kizárták Szilót és mamáját a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorából. Az ok: a fiú megpofozta Renikét.

Balul sült el a csütörtök esti buli a Rezidencián. Eddig sem volt titok, hogy Dóra érkezése mindenkit felkavart, ám a leginkább Renike viselte nehezen, hogy riválisa akadt. Az új játékos nem titkolta, hogy Szilo tetszik neki a legjobban, ám azt is kijelentette, nem fog rámászni az általa legjóképűbbnek tartott vőlegényjelöltre.

Renit azonban ez nem nyugtatta meg, sőt, néhány pohár ital után Dórára és Szilóra támadt. A fiú először csak szavakkal, majd egy pofonnal próbálta lefékezni a dühtől habzó szájú lányt.

Az eset azonban nem maradt titokban a műsorkészítők előtt sem, véleményüket pedig Tilla tolmácsolta a tegnap esti összefoglalóban. “Szilo súlyos vétséget követett el, a vita hevében felpofozta Renikét. A műsorkészítők elhatárolódnak az erőszak minden formájától, ezért Szilót és édesanyját, Erzsókot kizárjuk a játékból” – jelentette be.

<

A Rezidencia-lakókat megdöbbentette a döntés, és nézők véleménye szerint Szilo pofonja inkább erősebb simogatásnak illett be. Tilla azonban azt is elmondta, hogy az összefoglalóban nem mutatták meg az ütést, hiszen ez nem fér bele a játék etikai kódexébe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik