Szórakozás

Lemondtak az orvosok a nagybeteg magyar sztárról

Az elmúlt két évtized alatt többször is lemondtak már az orvosok S. Nagy István dalszövegíróról. De felesége, Csongrádi Kata nem adta fel a küzdelmet. Folyamatosan imádkozik férjéért, mert hisz abban, hogy eddig is ez segítette át őket a nehézségeken.

Jelenleg is súlyos betegségekkel kezelik S. Nagy Istvánt, akinek slágereit nem csak az idősebb korosztály, hanem a fiatalok is dúdolják. Talán éppen ezért tekinti mindenki S. Nagyot közeli jó barátjának, vagy családtagjának, és ezért aggódnak érte oly’ sokan. Bár a híresség jelenleg ágyhoz kötött beteg mégis jókedvűen és vidáman üdvözölt a telefonban. Beszélni ugyan csak halkan tud, de azt állítja, jól van. Ereje és kitartása töretlen, bár túl van már szívinfarktuson, és más súlyos betegségeken is. Nemrég még új dalok is írt, melynek élő DVD bemutatója vasárnap lesz Angyali show címmel.

Csongrádi Kata azt mondja, férje folyamatosan orvosi felügyeletre szorul, de a kedvét még ez sem rontja el. A lelke szárnyal, minden nap megköszöni feleségének, hogy mellette van és kitartóan ápolja. Talán más nők, kevésbé erősek, már rég feladták volna a küzdelmet, de a színésznőt kemény fából faragták. Az égiektől kér segítséget, hogy férjét életben tartsák, és számtalan alkalommal indított már imaláncot, amely a visszajelzések szerint sikeres volt. Reméli, hogy S. Nagy István még sokáig közöttünk lehet, sőt talán még az egészségi állapota is javulhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik