Szórakozás

Gusztustalan részegség a magyar valóságshow-ban – Így akarnak nézettséget?

Enyhén szólva sem vetik meg az alkoholt a TV2 Rezidenciájának lakói. A játékosok rendszeresen vetkőzik le gátlásaikat a kamerák előtt, és viselkednek úgy, amelyre sem családtagjaik, sem ők nem lehetnek büszkék.

Bár a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorának esti összefoglalóiból nem derül ki, de ha az élő kamerákon is figyelemmel kísérjük a bent történteket, láthatjuk, túl sok ital fogy a valóságshow-ban. A csatornának pedig úgy tűnik, nincs ez ellen kifogása, hiszen azt a műsorkészítők döntik el, mi kerülhet be a Rezidenciára. A rövidital és bor pedig biztosan nincsen tiltólistán. Persze, miért is lenne, mindannyian hallottunk már az alkohol gátlásokat oldó szerepéről, ami egy valóságshow-ban kimondottan jól jön. Még akkor is, ha a szalonképtelenebb jeleneteknél az élő kamerát is kikapcsolják, amelyekből a csatorna kedvére választhatja ki, mi kerüljön adásba.

Így történt a minap éjszaka is, amikor Alekosz tiszteletére bulit rendeztek a Rezidencián.  A hírek szerint a görög csődör és  “Ajka hokibajnoka”, Marián közösen négy üveg konyakot fogyasztottak el, ami az egész csapatnak együtt is becsületére vált volna. Marcinál a szesz meg is tette a hatását, káromkodott, majd többször is leköpte Nikót. A fodrászfiúnak persze nem ez volt az első berúgása az Rezidencián: már az első napokban lehányta a kanapét, és szinte minden héten láthattuk merev részegen.

Azt is mondhatjuk, nem esett messze az alma a fájától, hiszen Marci édesanyja, Kati mama sem veti meg az alkoholt. Őt is kameravégre kapták már részegen zokogva, de volt, hogy annyira elhagyta magát, hogy alig tudták ágyba dugni.

Nikó és Ricsi pornófilmbe illő éjszakáját is az alkohol tette nevezetessé: az azóta szerelmespárrá lett fiatalok gátlásaikkal együtt ruháiktól is megváltak, és takaró nélkül, ország-világ szeme láttára lettek egymáséi.

Az alkoholmámorban történt események sora valószínűleg itt nem ér véget, feltehetően az elkövetkezendő hetekben is  lesz miből show-t gyártani. Csak az a baj, hogy mindeközben nemcsak az ittas játékosok, hanem a nézők gyomra is forog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik