Szórakozás

“K.rva igazságtalan!” – kiakadt a mentorok döntésén a magyar sztár

Karda Beának óriási szívfájdalma, hogy az Ikrek nem tudták megmutatni komolyzenei tudásukat. Ezért úgy döntött, szárnyai alá veszi őket, hogy kibontakozhassanak.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

“K.rva igazságtalan!” – fakadt ki a Hír24-nek a tőle megszokott vehemenciával Karda Bea az X-Faktor harmadik élő show-ja után, melyben eldőlt, a nézők és a mentorok közös döntése alapján Geszti lánycsapatának, az Ikreknek kell búcsúznia a tehetségkutatótól.

Bea hiába ordította végig az adást izgalmában, a hangmérnökök legnagyobb bosszúságára, és húzott rockszerelést az est témájának megfelelően, jelenléte rossz ómennek bizonyult. Először jött el személyesen szurkolni a lányoknak, akik – celebrajongó ide vagy oda – alulmaradtak a Rocktenorsszal szembeni párbajon.

“A család jó barátjaként vagyok most itt, az ikrek édesapjával, Hajdú Pistával egy gimnáziumba jártunk. Egymás mellett ültünk a padban. Azért ez kuriózum!” – dicsekedett portálunknak a táncdalénekesnő, aki miután összefoglalta gyorsívű pályájának állomásait, és kiemelte, hogy most már nyolcadik éve vezet egy énekstúdiót, a 17 éves tehetségek bukásának okát is elárulta.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

“Óriási szívfájdalmam, hogy a lányok nem tudták megmutatni komolyzenei tudásukat. Négy hangszeren játszanak zseniálisan, de a könnyűzene világát még nem volt idejük, módjuk, lehetőségük megkóstolni. Ugyanakkor hiszem azt, hogy ha ők kifognak majd egy jó zeneszerzőt, még csodákra lesznek képesek. Nagyon nem tartom egyébként fairnek, hogy a lányoknak és a Rocktenorsnak kellett párbajozniuk. Három olyan produkció is volt ma, akik sokkal gyengébbek voltak náluk. Ezt, míg élek, nem fogom megérteni” – hogy pontosan mely versenyzőkre gondolt, nem akarta elárulni, de abban biztos, hogy az Ikrek nagy egyéniségek, így mindenben segíteni fogja őket, hogy beinduljon a karrierjük.

Karda végül egy “sípol a jobb fülem” kiáltással zárta a beszélgetést, hogy aztán belevesse magát a fotósok és az újságírók gyűrűjébe, majd miután kipózolta magát, az általa csak macsómackóként aposztrofált Tarány Tamás karjaiba ugrott. A 25 éves énekes eddig magabiztosan menetelt a döntőkön, így reméljük, Karda Bea gyors “átigazolása” az ő szerepléseire nem lesz hatással, és az énekesnő a jövő héten – biztos, ami biztos – inkább a televízió képernyője előtt tapsolja pirosra a tenyerét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik