Szórakozás

Nincs helye a műsorban az X-Faktor csapatának?

A Rocktenors szerint könnyen lehet, hogy túl vidámak az embereknek, ezért nem érkezik rájuk elegendő szavazat. Kétségbe esve találgatják, vajon mi az, ami segíthetne rajtuk...


Fotó:RTL KLUB/Bársony Bence/Sajtóklub

Keresztes Ildikó után az X-Faktor harmadik élő show-jában Geszti Péter került drámai helyzetbe: ezúttal az ő három csapata állt a színpadon, hogy megtudják, kik azok, aki közülük párbajozni kényszerül. A nézők szavazatai alapján a legkevesebb voksot a Rocktenors és az Ikrek kapták. A mentorok végül a lányokat küldték haza.

A 17 éves énekesnők teljesen összeomlottak a döntés után, kisírt szemekkel és elcsukló hangon nyilatkoztak portálunknak; és bár a Rocktenors tagjai fellélegezhettek, nekik sem volt könnyű feldogozni a szombaton történteket. Három élő adáson belül már másodjára álltak a párbajozók között, ami végtelen szomorúsággal és kétségbeeséssel tölti el az amúgy életvidámságukról és kiváló humorérzékükről híres srácokat.



“Lehet, hogy nem szeretnek minket az emberek. Lehet, hogy túl vidámak vagyunk, de erről viszont nem tehetünk. Egyszerűen nem történnek velünk rossz dolgok, vagy ha történnek is, akkor azt mi elintézzük egymás között. Nem tudom, mi lehetett megint a probléma, nem tudom, mi az, amivel a nézőket meg tudnánk fogni, hogy ez a szavazatokon is meglátszódjon. Rosszul érzem magam, mert elképzelésem sincs, hogy mi az, ami előrevihetne minket, ami segíthetne” – nyilatkozta a Hír24-nek a banda legidősebb tagja, Mező Zoltán, akinek különösen az fájt, hogy az Ikrek ellen kellett felvenniük a kesztyűt, hiszen a lányok mindenkinél közelebb állnak hozzájuk, és nem akartak nekik ekkora fájdalmat okozni.

“Azt látni, hogy az Ikrek szíve megszakad, ez volt a legnehezebb az egészben. Édes, cuki csajok, akik annyira meg tudják szerettetni magukat az emberrel. Engem például úgy hívnak, hogy apu, én pedig őket, hogy kislányaim. Nem tudunk örülni a saját sikerünknek” – mondta meggyötört arccal a testvérpár idősebbik tagja, aki ugyanakkor úgy érzi, az újabb és újabb párbajokkal csak erősödnek. Most már a lányok nevében is küzdenek, és céljuk, hogy – ha már ekkora fájdalommal járt a bennmaradásuk – minél tovább jussanak a műsorban. Bíznak benne, hogy mentorukkal, Geszti Péterrel közösen megtalálják majd a megoldást, hogy a következő héten ne kelljen ismét az ítészekre bízniuk sorsukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik