Szórakozás

Tíz kilót fogyott a magyar híresség: Ilyen volt, ilyen lett

Alig két hónap alatt tíz kilótól szabadult meg Nagy Sándor. A fogyás előtti és utáni fotók magukért beszélnek.

Nagy Sándor bevallotta, hajlamos a hízásra, és ha ez még nem lenne elég, imád főzni, és odavan az ínyencségekért. Így aztán nem csoda, ha szép lassan azon kapta magát, hogy jó néhány kilóval többet nyom a kelleténél

„Szerencsés testalkatom van, a fölösleges kilók arányosan eloszlanak rajtam, általában mások észre sem veszik, ha egy kicsit felszedek. Lehetőség szerint persze nem várom meg, hogy felfedezzék rajtam a felesleget, igyekszem formában tartani magam” – tette hozzá.
„Nyáron nem voltak színházi próbáim, így a szabadidőm nagy részét a konyhában töltöttem finom falatok készítésével és persze kóstolgatásával…” – vallott hízása okairól a Madách Színház színésze.

„Már megszoktam, hogy egy-egy szerep hiteles megformálásáért hol híznom, hol fogynom kell, úgyhogy van már némi rutinom a dologban. Ettől függetlenül nem volt könnyű feladat ledolgozni a felesleget” – mondta el a színész. Sándor azt állítja, némi odafigyeléssel, körültekintő étkezéssel, és persze rendszeres edzéssel remek formába hozhatjuk magunkat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik