Szórakozás

Csalódtak a TV2-ben: a kudarcok miatt lefújják az egész műsort?

Noha 2012-ben indulna a Megasztár legújabb szériája, de olyan híreket is hallani, ha az ÖsszeEsküvők nem mutat jobb nézettségi adatokat, a TV2 leáll a saját nagyszabású produkciók gyártásával.


Fotó: TV2

Az ősszel a TV2 közleményben tudatta, a jövő évre halasztják a Megasztár elindítását. Bár olyan hangokat is hallani, hogy költségvetési problémák miatt a jövő év eleji tehetségkutatóból nem lesz semmi, a csatorna ezt cáfolja.

Simon Zsolt a TV2 vezérigazgatója kijelentette, a műsor 2012-ben – méghozzá az eddiginél komplexebb formában – elindul. Hozzátette, sok minden szólt az év eleji indulás mellett. Egyrészt a tehetségkutatót nem akarták az X-Faktorral szemben elindítani, a péntek esték pedig az Összeesküvőké.

Mindez persze nem vigasztalja azokat a fiatalokat, akik a castingon való részvétel után nap mint nap izgatottan ébredtek, vajon bekerülnek-e a produkcióba és megmérettethetik-e magukat.  Egy, a neve elhallgatását kérő jelentkező a Hír24-nek arról mesélt, hogy a válogatáson arra kérték, érdeklődjön egy bizonyos időpontban. Az énekesjelölt azt állította, nagyon elégedettek voltak vele, és azt is elárulták neki, esélye van arra, hogy a legjobbak közé kerüljön. Az amatőr színészként dolgozó fiú ezt megtette, ám azt állítja a csatorna munkatársai nem tudtak információt adni számára, mondván, valami zűr van a nyilvántartással.

Az esetet lehetséges, hogy a sztárságban bízó fiú színezte ki – hiszen úgy tudjuk, a szabályok szerint a csatorna produkció munkatársai értesítik a továbbjutottakat – , de tény, hogy nem csak ő, hanem sokan csalódtak a csatornában, hiszen nem azt kapják, amit ígértek nekik, ezért keltik rossz hírét a produkciónak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik