Szórakozás

Botrány lesz? Csaló a magyar valóságshow-szereplő?

Már nem csak az ÖsszeEsküvők Rezidenciájában vádolják taktikázással Mását. A Hír24-nek a lány egyik ismerőse elmondta, a kétgyermekes anyuka papíron még házas.

I
Fotó: TV2

Informátorunk azt állítja, jól ismeri Mása férjét, akinek hetek óta nincs se éjjele, se nappala. A férfi attól szenved, hogy nem láthatja gyerekeit, a két kicsire ugyanis (ex?)neje édesanyja vigyáz Moszkvában.

A férfi, aki elmondta nekünk, hogy Mása még férjezett a következő üzenetet szeretné bejuttatni a menyasszonyjelöltnek. “Másának üzenném,hogy miért nem vallja be mindenki előtt, hogy még nem vált el, és még mindig férjnél van” – írta. Azt is megtudtuk, hogy a a valóságshow-szereplő a műsor indulása előtt megzsarolta férjét, hogy ha elkottyintja magát, soha többet nem hozza haza a gyerekeket Moszkvából.
(A Hír24 szerette volna megkérdezni Mása férjét a botrányos ügyről, de a megadott telefon ki van kapcsolva. Kerestük a valóságshow-szereplő állítólagos legjobb barátját is, akivel sikerült időpontot is egyeztetnünk. Amikor azonban újrahívtuk már csak sípszó volt a válasz. Elképzelhető, hogy van mit takargatniuk?)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik