Szórakozás

Így vezeti majd Eddie Murphy az Oscar-gálát?

Nyílt levelet írt Steve Martin a következő Oscar-házigazdának, Eddie Murphynek, amelyben keresetlen tanácsaival látta el kollégáját.

A 66 esztendős színész, aki már három alkalommal vezette az Amerikai Filmakadémia díjkiosztó ceremóniáját kedden tette fel honlapjára vicces tippjeit.

“Bármit is teszel, ne legyen műsorvezetőtársad” – jegyezte meg Martin arra utalva, hogy tavaly Alec Baldwinnal állt ki a gála közönsége elé a házigazda szerepében.

Gonoszkodva azt is tanácsolta Murphynek, hogy jobb, ha nyomban nekilát a fogyásnak. “Pocakosnak látszottál a Norbitban” – nyomatékosította az ajánlást a színész pár éve bemutatott vígjátékára utalva.

“Ha félúton fáradtnak éreznéd magad, adj Neil Patrick Harrisnak egy Red Bullt és dobd meg egy kottával” – írta Martin, akiben nyilván mély nyomot hagyott, hogy a színész a tavalyi Oscar-gálán dalra fakadt.

A jó tanácsok sorát Martin kedvesen azzal egészítette ki, hogy figyelmeztette kollégáját: fogadja nyugodtan, amikor 12 ezer blogoló esik neki, hogy ízekre szedje.

Murphy 2012. február 26-án vezeti majd az Oscar-showt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik