Szórakozás

Szülei miatt válik Oszter Alexandra?

A tehetős, ismert apa, Oszter Sándor állítólag nem volt elájulva lánya választásától.

Oszter Alexandra és ír–dán származású fotós kedvese közel két évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy tankversenyen. Pár hónapra rá – nem kis meglepetésre – a színésznő és édesanyja a Mokka adásában jelentette be az örömhírt: hamarosan egy kis tónörökössel bővül az Oszter család. A fiatalok tavaly nyáron a legnagyobb titokban egybe is keltek, és úgy tűnt, felhőtlen a boldogság. Alexandra azonban miután életet adott kisfiának, nem ment vissza Milánóban dolgozó férjéhez, hanem Magyarországon maradt a picivel; sokan már ekkor bajt sejtettek.

A színésznő ismerősei azt mondják, nem lepte meg őket, hogy válságba került Alexandra házassága. Szerintük a patthelyzet kialakulásában szüleinek is komoly szerepe lehet.

„Nem verték nagydobra, de a tehetős, ismert apa, és a nemzetközileg is elismert zongoraművész Donatella mégsem örültek annyira Alexandra választásának, mint ahogyan azt a nagyvilágnak mutatták. Alexandrának gyakran kellett nehéz döntéseket hoznia, hogy a szülei vagy a férje kéréseit teljesítse – ami még véletlenül sem kedvez egy házasságnak” – árulta el egy jól értesült ismerős a Kiskegyednek.

A fiatalok boldogságára a távházasság is rányomta a bélyegét, a közös gyermeken kívül állíólag már nem sok minden köti össze a párost.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik