Szórakozás

Koltai: nem illik a halál Böröczkyhez

Egész egyszerűen nem illik Böröczky Józsefhez a halál – ezt mondta a szombaton elhunyt humorista egyik barátja, Koltai Róbert.

Mint arról korábban beszámoltunk, szombaton 63 éves korában meghalt a nagy nevettető, szakkommentátor, Böröczky József. A humoristánál a nyár közepén hasnyálmirigy-daganatot diagnosztizáltak az orvosok máj­áttétekkel, eleinte kemoterápiás kezelést kapott, de ezt le kellett állítani, mivel később agyvérzése lett. Később egy budai rehabilitációs központban kezelték.

“Ha csak rá gondoltam, mindig jobb kedvem lett tőle, mindig jobb napom lett, amikor találkoztam vele és én úgy gondolom, hogy ez a rendkívül intelligens ember olyan nagyszerűen kezelte a környezetét, köztük a kollégáit is, hogy óriási hiányt hagy maga után” – nyilatkozta a TV2 Tények című műsorának Beregi Péter, akivel másfél évtizedig használtak közös öltözőt és rengeteg darabban léptek fel a Mikrószkóp színpadon.

Koltai Róberttel is több közös előadásban szerepeltek. “Vannak olyan emberek, akikhez nagyon nem illik a nemlét és ezek közül külön kiemelkedően ilyen volt Böröczky József” – mondta a színész-rendező.

Talmácsi Gábort szintén nagyon megviselte a népszerű humorista halála, aki több mint 10 évig volt az Eurosport kommentátora. A világbajnok motoros gyerekkora óta ismerte Böröczkyt: “Nagyon megráz ez az esemény, mert nagyon jó barátságban voltunk, imádta a motorsportot és nekem is nagyon sokat segített és sokat köszönhetek neki. Ő egy nagyszerű ember volt, mindenki nagyon szerette, mind a színpadon, mind a motorosok körében”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik