Szórakozás

Így parkol egy Fiat-örökös

Kétszer egymás után is tilosban parkolt Lapo Elkann, a Fiat torinói autógyárat alapító Agnelli család sarja.

Hiába van tucatnyi gépkocsija, parkolni nem tud – kommentálta az olasz sajtó Lapo Elkann viszontagságait.

Az autókról ismert Agnelli család sarja, a Fiat csoport jelenlegi elnökének, John Elkannak a fivére két egymás utáni napon is tilosban hagyta járművét.

Először Milánóban a villamossínekre parkolta le hatalmas méretű Grand Cherokee típusú terepjáróját. A hármas számú villamosjárat vonala fél órára megbénult, a terepszínű dzsipet még elvontatni sem tudták mérete és súlya miatt. A közlekedési vállalat már pótbuszok működésbe állítását fontolgatta, amikor Elkann végre visszatért és sűrű bocsánatkérések közepette elszáguldott autójával.

“Nem figyeltem, de épphogy beugrottam a közeli bútorboltba” – mentegetőzött, válaszként azonban csak szidalmakat kapott a villamos utasai részéről a milánói sajtó beszámolói szerint. Az észak-olasz város közlekedési vállalata (Atm) úgy nyilatkozott, Elkann nem ússza meg másfél ezer eurónál kisebb bírsággal.

Úgy tűnik azonban, hogy a harmincnégy éves Agnelli-unoka ebből sem tanult: másnap Torinóban egy teherrakodásra fenntartott helyen parkolt le, ismét tilosban.

Lapo Elkannt szélsőséges magatartása miatt az Agnelli család fekete bárányaként tartják számon: a Fiat divattermékeivel foglalkozó Elkann 2005-ben például transzexuálisokkal tartott drogpartiról szállították kórházba.

Fiatal és milliomos, azt hiszi mindent megengedhet magának – jegyezte meg az olasz sajtó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik