Szórakozás

Zalatnay lassan belerokkan a 280 ezres hitelbe

Cini úgy döntött, teljes mellszélességgel odaáll a bankokkal szembeforduló Pataky Attila mellé, és akár perre is menne az embertelen sajtolás miatt.

“A bankok egyszerűen nem mondhatják, hogy másfél millió ember hülye, és felelőtlenül választott hitelkonstrukciót. Amikor a lányom hitelt vett fel, éppen a bank javasolta számára a frankalapú megoldást, mondván: az a legkevésbé kockázatos. Hogyne éreznénk magunkat becsapva, amikor több mint a duplájával nőttek a részleteink!” – mondta az énekesnő, aki 120 ezer forint helyett most havi 280 ezret kénytelen fizetni az egeket verdeső frankárfolyam miatt.

“Beszéltem a minap Attilával, és teljesen egyetértek vele abban, hogy valahogy meg kell állítani a kedvezőtlen folyamatokat, hiszen a bankok másfél millió embert tesznek földönfutóvá, ha nem fordulunk szembe az önkényükkel. Pataky szerint nagyjából három hétre van szükség ahhoz, hogy összeálljon egy akcióterv, és ha ezzel sem sikerül eredményre jutnunk, akkor nem marad más, mint hogy bíróságra visszük az egyéni hiteleinket, mert ha nem tesszük, belerokkanunk” – nyilatkozta az Új Ásznak Zalatnay Sarolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik