Szórakozás

Joshi Bharat és Anettka elárulta a jövőt

Az egykori félmeztelen, tévés műsorvezető és az india sorselemző szerint őszig kell kitartanunk, utána lassú, de biztos javulás köszönt be mindenki életébe.

Úgy tűnik, Anettka nem akar elszakadni a kozmosztól, mivel az emlékezetes űrutazás után most újra a csillagokkal foglalkozik. Az egykori botrányhősnő az utóbbi négy évét tanulással töltötte, és íme a végeredmény: hivatalosan is asztrológussá vált – derült ki az Aktív adásából. Anettka a tapasztalt sorselemző, Joshi Bharat tanácsait kérte a még sikeresebb munkához.

Az indiai jós legfőbb azt tanácsolta az egykori tévésnek, hogy ne udvariaskodjon és ne legyen kedves leendő ügyfeleihez, még akkor sem, ha azt látja, bizony nehéz időszak elé néz. Halálesetet pedig szigorúan tilos közölni – tette hozzá Joshi.

A két avatott sorselemző a legtöbbeket foglalkoztató kérdéssel, a világválsággal kapcsolatban is üzentek. “Őszig kell kitartani, nincs mese. Nagyon lassú, de biztos javulás várható mindenkinek az életében” – jövendölték nagy egyetértésben.

Nem Anettka az egyetlen a sztárvilágban, aki mostanában az ezoterika felé fordult. Lagzi Lajcsi például sámánnak tanul, Pataky Attila, az Edda frontembere pedig úgy gondolja, az ufók köztünk élnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik