Szórakozás

Charlie Sheennel és rengeteg szexszel erősít a Big Brother

Két pasi meg egy kicsi kirúgott sztárja a valóságshow celebes változatában folytatja augusztustól.

Az angol Channel Five nemrég csatorna úgy döntött, feléleszti minden idők egyik legsikeresebb reality-formátumát, a Big Brothert, melyet egy celebes adással vezetnek fel augusztus 18-án. Hogy biztosra menjenek, rögtön le is szerződteték napjaink legnagyobb botrányhősét, Charlie Sheent, aki négy héten keresztül élvezi majd a luxusbörtön nyújtotta kényelmet lakótársaival – többek között a drog- és súlyproblémáiról elhiresült brit énekesnővel, Kerry Katonával, Snoop Doggal és Mike Tysonnal.

Korábbi sajtóértesülések szerint a csatorna nem volt szűkmarkú az egykori sorozatsztárral: hatmillió fontot (1 milliárd 828 millió forintot) ajánlottak Charlie Sheennek, hogy szálljon repülőre, utazzon Nagy-Britanniába, és írja alá a szerződést; és ha mindez még nem győzte volna meg a színészt, a műsor házigazdája, Brian Dowling elárulta, nagyon sok szex és pucér mell lesz majd a valóságshow-ban.

„Lesz majd egy nagy medence és mivel bizonyára sokat isznak majd a lakók, láthatunk melleket is. Sőt, feltehetően szexelni is fognak, igaz, nem nagyon örülnék ennek. Nem tudom, hogyan kezelném a helyzetet” – nyilatkozta Dowling.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik