Szórakozás

Sebestyén Balázs elbukott az új vetélkedőn

A műsorvezető is kipróbált néhány őrült feladatot az 1 perc és nyersz! című, hamarosan induló game show házigazdájaként.

„Ez egy game show, ami azért izgalmas, mert az ember nézi, jól érzi magát, és otthon is megcsinálható feladatok vannak benne, és ilyen ebben a formában még nem volt Magyarországon. De közben a játékosok meg motiválva vannak, mert a lelki feszültség mellett még pénzt is nyernek, a stúdióban meg ott vannak a családtagok és buzdítják őket, segítenek bizonyos döntésekben” – mondta Balázs a Fókusz egyik korábbi adásában a hamarosan induló kvízjátékról.

Eddig csak beszélt róla, most azonban maga is kipróbálta. Csak pár percig volt tanácstalan, aztán azonnal felfedezte a játékban rejlő poénlehetőségeket, bár még így is előfordult, hogy a mosolya nem volt mindig őszinte. A harisnyába dobott fém kétszázas kihalászása vagy a homlokra tett keksz lejuttatása a szájba kifogott a népszerű műsorvezetőn

A játékosoknak csak egyetlen percük lesz, hogy az RTL Klub legújabb ügyességi vetélkedőjében, az 1 perc és nyersz!-ben végrehajtsanak egy kellően őrült, ám annál furfangosabb feladatot. 10 feladat, 10 perc, 10 millió forint.

„Egyszerűnek néz ki, de ez a varázsa, hogy mindent meg tudsz csinálni otthon, olyan eszközök vannak, amit otthon is ki tudsz próbálni, mégsem annyira egyszerű. Tehát egy adott idő alatt egy bizonyos számú zsebkendőt kihúzni, vagy a harisnyába pénzt dobni és mindenféle segítség nélkül kiszedni, az nem könnyű. Főleg stresszhelyzetben, amikor ugye, emelkedik a tét, és egyre több pénzt tudsz vele keresni” – magyarázta Balázs, aki ebben a műsorban valószínűleg kevesebbet fog majd beszélni, és még többet nevetni, mint eddig bármikor.

A 10 milliós főnyereményért tehát meg kell dolgozni, hétköznapi eszközök nem rendeltetésszerű használatával, a játékosoknak sok nevetést és megpróbáltatást kell majd kibírniuk.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik