Szórakozás

Michelisz Norberttel száguldoztak a királynők

Luxuskocsikázásra vitték a Szépségkirálynő-jelölteket: öt szerencsés hölgy ülhetett be Michelisz Norbert autóversenyző mellé egy próbakörre.

A több tízmilliót érő sportautó kilincsét egymás után adták át a lányok egymásnak. Alkalmi sofőrjük pedig büszkén feszített mellettük a tűzpiros csodajárgányban.

A száguldás után a lányok már a kifutón próbáltak és döntő előtti utolsó megmérettetésre készültek. A Miss Sport, Talent és Charity után a Miss Bikini versenyen kellett bizonyítaniuk. A szépségeknek nemcsak idomaikat kellett bemutatniuk a zsűrinek, hanem angoltudásukat is.

Regős Lili már harmadszorra állhatott a legjobbak között, a legszebb testű lány azonban mégsem ő, hanem Szunai Linda lett, aki csak úgy, mint másik négy társa, védettséget élvez, vagyis már biztosan továbbjut a döntőbe és megharcolhat a Miss World, a Miss Universe és a Miss Earth Hungarynek járó koronáért. Négy lánynak azonban mennie kellett: Kovács Döníz, Tóth Ildikó, Török Korina és Zsigó Fanni számára pénteken véget ért a verseny.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik