Szórakozás

Fásy Zsülike 12 évesen ballagott

Fásy Ádám lánya magántanulóként járt iskolába. Erre azért volt szükség, mert Zsülike folyton fellépésekre, forgatásokra rohan, próbál és dalszövegeket ír.

A tanulás az egyik legfontosabb dolog a Zsülike életében. Szülei úgy döntöttek, a kislány magántanulóként járja végig a nyolc osztályt. A tanulás mondhatni gyorsan ment: a 6. és 7. osztályt 1 év alatt végezte el, a nyolcadikhoz újabb fél évre volt szüksége. Így lehetséges, hogy a 12 éves Fásy Zsülike már most elballaghatott. Ezért a tempóért viszont komoly árat fizetett. A lány bevallotta: igazából nincsenek barátai, ha akad egy kis szabadideje, akkor is inkább a következő óráira tanul vagy énekel és próbál.

Zsülike emellett már most dalokat ír, édesapja rendezvényeinek pedig rendszeres fellépője, hamarosan pedig elkészíti első videoklipjét is. A tini a zene mellett angol nyelvtudását is szeretné tökéletesíteni, ezért azt tervezi, szeptembertől Amerikába utazik. Addig is édesapjával az országot járja, és a vakáció szünetében mulattat a családjával…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik