Szórakozás

Álomesküvő: összeházasodott a magyar Beckham pár

Vadócz Krisztián és kedvese, Bajner Dóra mesebeli körülmények közt mondták ki a boldogító igent.

Igazi mesebeli álomesküvőt tartottak hétvégén Budapesten, a Bazilikában. Vadócz Krisztián, a magyar válogatott és a spanyol Osasuna középpályása oltár elé vezette szerelmét, Bajner Dórát – számolt be a Reflektor magazin.

A fiatalok megismerkedése is mesébe illő volt: 2009 őszén mindketten Madridba repültek, és éppen egymás mellé szólt a jegyük. Beszélgettek, telefonszámot cseréltek és azóta egy párt alkotnak.

Krisztián és Dóra egyébként már házasok. Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt polgári szertartás szerint kimondták az igent – ám a nagy bulit és az egyházi esküvőt csak most tartották. Az ifjú férj azt szerette volna, ha ez a nap csak Dóráról szól, és mindent meg is tett ezért.

Az ara ruháját Náray Tamás álmodta meg, és ő készítette a vőlegény öltönyét is. A vacsorát és a 160 fős lakodalmat egy elegáns belvárosi szállodában tartották, ahol nagy meglepetés érte a fiatalokat: barátjuk, Vastag Csaba ugyanis egy koncerttel lepte meg őket. Később Edvin Marton is koncertet adott eredeti Stradivari hegedűjével – és bizony szem nem maradt szárazon, amikor a fiatalok a Titanic betétdalára táncoltak.

Krisztián egyébként többször nyilatkozta, hogy kedvese mennyire motiválja, így valószínűleg az esküvő után a pályán is szárnyakat kap majd.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik