Szórakozás

Csillag-faktor: Nikolas duettje a kiscsillaggal

Kiderült, hogy az X-Faktor sármőre és a harmonikavirtuóz Szabó Ádám kölcsönösen rajong a másik tehetségéért.

Szabó Ádám régóta szeretett volna találkozni példaképével, így a Fókusz elvitte őt a nagykoncertjére készülő Takács Nikolas próbájára.

Nikolas és Ádám külön-külön már mindketten elvarázsolták a közönségüket, most együtt, egy próba erejéig kipróbálták, hogy szól a harmonika és a csodahang együtt. Mivel Nikolas életének új fejezete a Hallelujah-val kezdődött, nem volt kérdés a dalválasztás…

A kiscsillag minden X-Faktor adását végigizgulta, az interneten számtalanszor visszanézte a produkciókat. „Gyönyörű hangszíne van, és látszott rajta, hogy a műsor elejétől kezdve ugyanolyan szerény marad, mint amilyen volt, és ez számomra a legértékesebb dolog” – mondta elismerően Nikolasról a kiscsillag.

A fiúk mindketten életük egyik fontos pontja előtt állnak, de ha túl vannak a nehezén, jöhet a közös zenélés.

„Mindig utólag visszanézem, és szerintem eléggé kiemelkedő az, amit ő csinál, és egyből levágni, hogy ez nem egy ilyen művi dolog, és nem egy lufi, hanem tényleg valós tudás van mögötte, és nagyon tehetséges a gyerek, úgyhogy én nagyon szurkolok neki” – árulta el a Fókusznak az X-Faktor második helyezettje.

Nikolas jelenleg minden erejével élete egyik legnagyobb önálló koncertjére gyakorol. Élete egyik legnagyobb álma válhat valóra pénteken. Tizennégy fős élő zenekar és nyolc táncos egyszerre a színpadon, miközben 2500 rajongó tombol majd a nézőtéren. A koncerten elhangzanak majd az X-Faktor döntőiben előadott legnépszerűbb dalai is. Nikolas az elmúlt hetekben kicsit átdolgozta első saját slágerét és elkészült a dal angol változata is, amely a koncerten debütál majd.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik