Szórakozás

Munkába állt a Jóban Rosszban új Orsija

A sorozat Bodolai Orsiját ezentúl Braghini Rozina kelti életre, akit a nézők május végétől láthatnak majd a TV2 sikersorozatában.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Jóban Rosszban nagyhangú, ám szeretetreméltó családjába új lány érkezett. A szerepcsere oka, hogy a Bodolai Orsit alakító Vágvölgyi Lilian két év után távozik a sorozatból. A színésznő maga kérte, hogy nélküle folytassák a forgatásokat, más tervei vannak, szeretne továbbtanulni, és még az is lehet, hogy a későbbiekben nem a színpadon folytatja karrierjét.

A népszerű Bodolai család története azonban természetesen folytatódik, sőt Orsi karakterét sem írják ki a sorozatból, helyét egy másik Orsi vesz át, Braghini Rozina. A fiatal lány korábban még nem szerepelt ehhez hasonló televíziós produkcióban, de a színészkedésben van tapasztalata. Tagja a Vígszínháznak, most is két darabban játszik. Az Aktívnak elárulta, nem érzi magától távol ezt az új műfajt és az új szerepet sem.

Rozina azt mondja, a magánéletben ő sokkal energikusabb, nem olyan nyugodt temperamentumú, mint karaktere, sorozatbeli testvérével, a Bodolai Szabolcsot alakító Timon Barnabással éppen az „őrült” dolgaik és állandó jó kedvük miatt már jó barátok lettek.

Rozinát Bodolai Orsi szerepében májustól láthatják a nézők Csillagkúton a TV2 képernyőjén.

AJÁNLOTT LINK:

Az új Bodolai Orsi már Csillagkúton forgat (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik