Szórakozás

Zalatnay Cini vadonatúj külsőt kapott

Az énekesnő 48 éves pályája során megszámlálhatatlan oldalát megmutatta már, most úgy döntött: ismét újít.

A Nagy Duettre minden létező fronton készül, de ehhez egy teljesen új, dögös külsőre vágyik. A nagy átalakítást Zsidró Tamásnál kezdte. A mesterfodrász csodás Kleopátra-frizurát varázsolt a haját évek óta növesztő énekesnőnek, de Cini egy cseppet sem bánja, jól tudja, előadóként néha bizony szükség van arra, hogy megújuljon, és megmutassa egy egészen új arcát.

A nagy átváltozás ezzel azonban még nem ért véget, ugyanis előtérbe kerültek a formás lábak. A Nagy Duett stylistja minden előadó számára a legelőnyösebb megjelenést határozza meg. Cini esetében Király Gabi a lábakra helyezi a hangsúlyt.

Zoltán Erika speciális zsírbontó fogyókúrával erősít az április 8-án rajtoló szuperprodukcióra. Mint mondta, a verseny zenei részének tökéletes kivitelezése leginkább műsorbeli párjának, Hajdú Péternek feladat, de hogy ő is hozzáadjon valamit a produkciókhoz, eldöntötte, lefarag magáról néhány kilót: nagyon vékony tűelektródákat vezetnek be direktbe Erika problémás testrészeinek bőr alatti zsírtömegébe. Természetesen ezt a fajta módszert Cini sem hagyhatja ki, hiszen az új frizura mellett elengedhetetlen, hogy néhány zsírpárnának ő is búcsút intsen.


AJÁNLOTT LINK:

A nagy átváltozás – Ez Zalatnay Cini új külseje (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik