Szórakozás

Natalie Portman tangás popsija igazi

Hiába próbálták bizonygatni, hogy ezt sem vállalta be, állítólag tényleg az Oscar-díjas színésznő látható egy szál tangában a „Király!” című filmben.

Miután a Fekete hattyú című film táncdublőre elsírta magát a sajtónak, hogy a készítők nem hajlandóak elismerni, hogy igazából nem Portman, hanem ő táncol a balett-thrillerben, várható volt, hogy a színésznő egyéb teljesítményét is megkérdőjelezik majd a kritikusok. így Portman következő filmje, a júliusban mozikba kerülő „Király!” című vígjáték is áldozatául esett a rossz szájízű hadjáratnak.

A meglehetősen szabatosra sikeredett alkotás egyik jelenetében a színésznő egy szál tangában domborít a kamerák előtt – és azonnal elterjedt a pletyka, hogy a húzósabb jelenetekben popsidublőr helyettesítette a szemérmes Portmant. Miután az leszántabb rajongók kockáról-kockára újranézték a film előzetesét (és megállapították, hogy tényleg Portman fenekét lehet a felvételeken látni), most a rendező, David Gordon Green is nyilatkozott az ügyben.

Green szerint Natalie minden probléma nélkül bevállalta a tangás jelenetet, dublőrre csak akkor volt szükség, amikor a színésznő karaktere fejest ugrik a tóba – mivel ez a mutatvány már tényleg szakképzett kaszkadőrt igényelt.

A „Király!” július közepén érkezik a magyar mozikba, Natalie Portman mellett olyan sztárokkal, mint James Franco, Zooey Deschanel és Justin Theroux.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik