Szórakozás

A Nagy Duett: lehullt a lepel a daloló celebekről

SP Iszak Eszterrel, Gianni Zalatnayval készül, Trokán Eszter pedig Caramel oldalán száll versenybe.

Nem kell tovább várni. SP is elkelt. Duett partnere pedig nem más, mint a modell és a VIVA TV műsorvezetője, Iszak Eszter, aki leginkább SP-re, meg az őt sikítozva imádó lányokra számít. Nem először dolgoznak együtt, hiszen a tinisztár „Ne add fel” című klipjében Eszter az énekes szerelmét alakította.

De szépség mellett a párok között lesz még hamisíthatatlan olasz temperamentum is, Gianni a külsejében jelentősen megújuló Zalatnay Cinivel készül. Trokán Nóri színésznő ugyan elsősorban prózában erős, de mindent megtesz, hogy tökéletes duett partnere legyen Caramelnek. Trokán Péter és Papadimitriu Athina lánya eddig leginkább a színházban érezte otthon magát, a Megasztár énekesét pedig még nem is ismerte személyesen.

Rákóczi Feri és partnere, Tóth Vera a látványra és a show-ra törekszik, bízva abban, hogy talán az is ér néhány szavazatot, ha bohóckodik az énekesnő mellett és bedob mindent, ami rendelkezésére áll. Elsősorban testével kápráztatná el a közönségét.

A szereplők között egyébként még ott lesz Tilla, aki Tóth Gabival alkot egy párt, Orosz Barbi Ganxsta Zolee-val készül hétről hétre, hogy ők legyenek a legjobbak. Hajdú Péter pedig Zoltán Erika oldalán száll versenybe.

A Nagy Duett április 8-an startol. Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják el, adásonként elbúcsúztatva a leggyengébbnek ítélt duót.


AJÁNLOTT LINK:

A Nagy Duett – Jön Zalatnay 2.0 (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik