Szórakozás

Gesztesi együtt énekelt Kökény Attilával

A színész magyaros pasi napot tartott barátaival.

Fortyogó marha pörkölt, zamatos pálinkák, magyar ízek. Gesztesi Károly igazi pasi napot tartott Kökény Attilával, Váczi Gergővel, Gáspár Lacival és Kálloy Molnár Péterrel. A színész fakanalat ragadott és maga főzött vacsorát vendégeinek. A gyümölcsös, valódi pálinka íz meghozta a férfiak dalos kedvét is, így közös zenéléssel ért véget az este.

Hagyma, piros paprika, rotyogó marhapörkölt, gyümölcsös pálinka, valódi magyaros ízek és jó hangulat. Gesztesi Károly házigazdaként fogadta egy budai étteremben Kökény Attilát, Váczi Gergőt, Gáspár Lacit és Kálloy-Molnár Pétert. A pasi társaság besegített a színésznek, aki maga állította össze a menüt.

„Régen rengeteget főztem, de ma már annyira jó éttermek vannak, hogy egyre kevesebbszer megyek a konyhába. Van azonban pár étel, amit én készítek el. Ilyen a pörkölt is, amit nem lehet kétszer ugyanúgy elkészíteni, mégis mindig jó. E mellett májustól szeptemberig a kertben sütögetek, imádom a pácolt húsokat” – árulta el Gesztesi Károly, aki barátaival együtt a 895 Hunnium pálinkával tette teljessé az íz-harmóniát.

„Mindig is pálinka párti voltam, szerettem megkóstolni a helyi ízeket. Mostanra azonban megállapodtam e hungarikum tekintetében. A 895 Hunnium-nak mindegyik másiknál selymesebb, zamatosabb íze van. Nagyon megszerettem, bármennyire is reklámnak tűnik ez, komolyan így van. A kedvencem most a legújabb íz, a cserszegi fűszeres szőlőpálinka. A baráti társaságomból kiindulva a mézes málna a másik favorit, bár inkább a hölgyek körében” – tette hozzá a színész.

A jó hangulatú este közös zenéléssel ért véget. Kökény Attila hangját Gesztesi Károly zongorajátéka kísérte, majd Gáspár Laci is becsatlakozott a rögtönzött kis előadásba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik