Szórakozás

Heigl és Vergara állítólag egymásnak estek a forgatáson

Új balhés páros van születőben Hollywoodban: a Star beszámolója szerint közös filmjük forgatásán egymásnak esett Katherine Heigl és Sofia Vergara.

A producerek a fellegekben járhatnak a korai publicitástól, amit a New Year’s Eve című projekt már forgatás közben kap. Először jött a bejelentés, hogy Halle Berry nem tudja bevállalni a főszerepet, mert rasszista expasija a tárgyalóterembe citálta közös gyermekük miatt, majd a bírósági győzelem után az Oscar-díjas színésznő kijelentette, mégis be tudná szorítani a forgatást sűrű napirendjébe. Berry szerepére viszont időközben felkérték a Grace klinikából éppen sztárallűrjei miatt kiírt Katherine Heiglt, aki rögtön hozta a tőle elvárt színvonalat, és alaposan hajba kapott partnerével, Sofia Vergarával.

A két színésznőről persze tökéletesen hihető a sztori: Heigl szinte minden korábbi munkája kapcsán megírták a lapok, hogy a színésznővel (és mérhetetlen igényeivel) lehetetlen együtt dolgozni – ezzel szemben Vergara a nagysikerű Modern család című tévésorozattal Amerikai legújabb kedvence lett, aki vérbeli latina lévén nem fogja magát vissza, ha „jenki nagyképűséget” lát.

A Star magazinnak nyilatkozó szemtanúk szerint Heigl folyamatosan panaszkodott, amiért a felvételek között a hidegben kellett várakoznia, Vergaránál pedig egy idő után elszakadt a cérna, és közölte partnernőjével, hogy inkább legyen hálás azért, hogy egyáltalán dolgozhat. A megjegyzésből kis híján hajtépésig fajuló veszekedés lett – a két hölgy pedig azóta kerüli egymást a fogatáson.

Persze attól, hogy hihető, az eset igazságtartalma még kétséges – a gépezet legújabb fogaskerekeként a Gossip Cop lehozta a sztori tökéletes ellentétét, miszerint a két színésznő remekül kijött egymással, és a forgatáson kimondottan jó a hangulat. De egyedül ettől még senki sem vett mozijegyet…

AJÁNLOTT LINKEK:

Vergara kiakadt Heigl nyafogása miatt – angolul (hollywoodlife.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik