Szórakozás

Eminem lenyomta Gagát a Facebookon

Lady Gaga nyolc hónapig volt a legtöbbet lájkolt celeb a közösségi oldalon – Eminem tegnap 45206 pluszrajongójával letaszította a trónról.

A Famecount.com adatai szerint a két sztár még így is lenyűgöző, egyenként majd’ 29 milliós rajongótábort tudhat maga mögött: Gagának 28.917.947, míg Eminemnek 28.963.153 lájkolója van (pillanatnyilag) a Facebookon. Azonban még ezt is lehet fokozni, a két zenész ugyanis csak az „élő” celebek versenyében győzedelmeskedett – minden idők legtöbbet lájkolt személyisége még mindig Michael Jackson, a maga 29.175.452 rajongójával.

Gaga tavaly júniusban vette át a vezetést a Facebookon Barack Obamától, aki azóta a 12. helyre csúszott (18,4 millió lájkolóval). A Twitter esetében még mindig egyértelmű a ranglista, hiszen Gagát 8,4 millióan, míg Eminemet „csak” 3 millióan követik. A Twitter-listán kettejük között ott tanyázik Justin Bieber 7,6 millió rajongóval (a Facebookon pedig majd’ 22 millióval), aki viszont fölényesen győzelmet arat mindenki felett, ha a YouTube-videói nézettségét vesszük alapul.

AJÁNLOTT LINKEK:

Eminem letaszította Gagát a Facebook-trónról – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik