Szórakozás

Fergie megvédte Aguilerát

A Super Bowl félidejében fellépő Black Eyed Peas énekesnője szerint senki nem tudja átérezni, hogy mennyire idegtépő egy ilyen esemény.

Fergie tegnap egy rádióműsorban vendégeskedett, és kolléganője megvédésén túl saját előadását is magyaráznia kellett. An énekesnő szerint mind Aguilera, mind a Black Eyed Peas performanszát az izgalom jellemezte, az eltolt szöveg (és a fals hangok) betudhatóak annak, hogy az előadók nagyon is tisztában voltak vele, hogy világszerte több mint 100 millió néző kíséri őket figyelemmel.

„Tudod mit? Eszméletlenül nagy dolog, az idegeid egyszerűen nem bírják. Christina egyike napjaink legnagyobb énekeseinek, és ezt senki nem veheti el tőle. Mindenki lehet ideges, mi is csak emberek vagyunk” – magyarázta Fergie.

A Super Bowl nézői nem csak Aguilera előadásán akadtak ki, a Black Eyed Peas sem szerepelt túl jól – olyannyira nem, hogy a performansz alatt ismeretlenek meghackelték a zenekar Wikipedia-oldalát. „A csapat éppen a Super Bowl XLV félidejében lép fel, a posztprodukciós hangeffektek hiánya azonban megmutatta, hogy a banda élő fellépéseinek színvonala még egy középiskolai tehetségkutatóét sem éri el” – volt olvasható az oldalon.

AJÁNLOTT LINKEK:

Fergie megvédte Aguilerát a himnusz-ügy miatt – angolul (UsMagazine.com)
Meghackelték a BEP Wiki-oldalát – angolul (The Huffington Post)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik