Szórakozás

Király L. Norbi: nem fogok beállni a sorba

Az X-Faktor énekese még mindig azon dolgozik, hogy kialakítsa önálló stílusát, és saját lemezt tervez.

Amikor elindult a tehetségkutatóban, még akadtak félelmei. Eleinte csupán az volt a célja, hogy előadja, amit tud, és utána úgyis kiderül, jó döntés volt-e jelentkeznie az X-Faktorba. Ahogy azonban folyamatosan szűkült a mezőny, és már csak huszonnégyen maradtak, akkor érezte először, hogy most már szeretne bekerülni az élő show-ba. A legnagyobb álma az volt, hogy a dobogóra fölállhasson – árulta el a Star magazinnak a showman.

A gumiarcú énekesnek, mióta véget ért a műsor, egy szabad perce sincs. Egyik koncertről rohan a másikra, miközben különböző televíziós felkéréseknek is eleget kell tennie. Bár egy összeállítás lemeze már megjelent, azt mondja, saját dalokra vágyik, egy olyan albumra, amely teljes egészében az ő munkája. Norbi azt is elárulta, mindenképpen olyanban gondolkodik, ami eddig nem volt, mert semmiképpen nem fog beállni a sorba.

Az érdes hangú fiú egyelőre bírja a rajongók rohamát, azt mondja, mindig örül a pozitív visszajelzéseknek, mert ezek megerősítik, hogy jó az az út, amin jár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik