Szórakozás

Összecsap az X-Faktor és a Megasztár két szívtiprója

Kállay-Saunders András és Takács Nikolas a Glamour Woman of the Year a legsármosabb férfi kategóriájában mérettetik meg magukat.

Kállay-Saunders András a Megasztárban tűnt fel és bűvölt el mindenkit, Takács Nikolas pedig az X-Faktor színpadán szerzett felejthetetlen perceket a közönségnek.

A két sármos énekest – akik maguk is rajonganak a divatért – meglepte a jelölés híre.

„Bevallom őszintén, egyáltalán nem számítottam rá, hogy jelölnek erre a díjra, de nagyon jó érzés” – árulta el Kállay-Saunders András, aki mindig odafigyel a külsejére. „Próbálok mindig szépen felöltözni, ha kimegyek az utcára. Nem megyek minden nap ruhát vásárolni, de fontos az öltözködés. Nem vagyok márkafüggő, nem muszáj, hogy igényes legyen az adott darab, a lényeg, hogy jól álljon nekem” – tette hozzá a Megasztár szépfiúja.

“Nagyon meglepett ez a jelölés, mert soha nem gondoltam volna, hogy ebben a kategóriában kerülök a lehetséges nyertesek közé. Szubjektív, hogy kinek, ki tetszik, kit tart sármosnak. Boldog leszek, ha én nyerek, de ez inkább egy kedves gesztus, hogy engem is számításba vettek ebben a kategóriában”- mondta a tekintélyes kalapgyűjteményéről is ismert Nikolas. „Persze jólesik a jelölés, hiszen odafigyelek az emberek visszajelzéseire, de bízom benne, hogy a jövőben elsősorban a zenei munkásságom lesz előtérben” – árulta el az X-Faktor döntőse.

Az elismerésre egyébként jelölt még Király Viktor, Kolovratnik Krisztián és Fehér Balázs is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik