Szórakozás

Ricky Martin tanácsai az újdonsült apukáknak

Az énekes gratulált a John-Furnish párosnak a kis Zachary születése kapcsán, de figyelmeztette is őket – készüljenek fel az átvirrasztott éjszakákra.

Az énekesnek szintén béranya szült ikreket még 2008-ban – Martin bevallotta, annak idején bele sem gondolt, hogy Matteo és Valentino érkezése mennyire felforgatja majd az életét, éppen ezért készült néhány praktikus tanáccsal Sir Elton és párja számára.

„Az életetek teljesen megváltozik! Addig aludjatok, amíg tudtok, mert hamarosan erre már nem lesz lehetőségetek. Az ikrek kétóránként felébredtek, bármi is történjen, reggel hétkor mindig el kellett kezdeni a napot. Korábban éjjeli bagoly voltam, most meg hajnalban már talpon vagyok, és a gyerekekkel foglalkozom” – osztotta meg tapasztalatait az E! News-zal az énekes.

Martin azt is hozzátette, fantasztikus élményként éli meg az apaságot, ahol nincs két egyforma nap. „Matteo és Valentino folyamatos kihívást jelentenek, de én jól bírom a dolgot” – mondta Maritn, majd azt is bevallotta, nem tartja kizártnak, hogy idővel ismét béranyára lesz szüksége, hiszen mindenképpen szeretne az ikrek mellé egy kislányt is.

AJÁNLOTT LINKEK:

Ricky Martin tanácsai a friss apuka Elton Johnnak – angolul (eonline.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik