Szórakozás

Király L. Norbi egy percre sem áll le

Trónszékében is önmagához hűen fészkelődött: az X-Faktor fenegyerekének őrült ritmusát képtelenség felvenni, őt követni művészet és lehetetlen küldetés.

Kegyetlen ritmust diktál, ha valaki egy napot szeretne eltölteni Király L. Norbival jó, ha minden váratlan helyzetre felkészül. Amióta a show-nak vége, Norbi körül a pörgés nem állt meg. A Fókusz megpróbálta végigkövetni egy napját.

A show-man egy fotózáson kezd, ahol egyből kiderül, hogy az egykor visszahúzódó fiú már egyáltalán nem küzd önbizalomhiánnyal. De nem csak ebben változott Norbi az elmúlt hónapokban. A műsor alatt igazi vagány rockerré érett. A fotózásról nem hiányozhat a zúzós metálzene, az öltözések alatt pedig teletetovált háta is kivillan. A derekára a Birmingham Jail című dal első versszakát varratta, amely a földöntúli nyugalmat jelenti a számára.

A pózolások és vakuvillanások után már siet is a következő helyszínre, egy interjúra. Majd megérkezik Szabó Zé stúdiójába. Norbi nagyon izgatott, hiszen most hallja majd először élete első saját dalát, melyet a zeneszerző szerzett neki. Az énekes a zene hallatán egyből ihletet kap, és a kamerák előtt megszületik dalának egyik sora is.

A magyar Joe Cockerként is emlegetett fiú elárulta, számára már csak a színpad jöhet számításba, asszisztensnek egyáltalán nem szeretne visszamenni. Úgy tervezi, legalább öt évig még biztosan a pályán marad.

A nap végén pedig már egy koncerten adja elő elképesztő show-ját, a rajongók szinte szétszedik a színpadon. Hajnali fél háromra ér haza, de Norbi nem panaszkodik, hiszen ez volt az álma, és reméli, hogy ez így marad még nagyon sokáig.

AJÁNLOTT LINKEK:

Könyörtelen tempó Király L. módra (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik