Szórakozás

Még mindig tombol az X-Faktor-láz

Miskolcon négyezer ember visított, Debrecenben pedig nyolcezren sikítottak a döntősök koncertjén.

2010 után minden jel szerint 2011 is az X-Faktor éve. A hétvégén legalábbis a Fókusz riportere erre a következtetésre jutott, amikor megpróbálta alvás nélkül követni a tehetségkutató legnagyobb felfedezettjeinek programját. Az énekesek a hétvégén négy teltházas koncertet adtak, amire húszezernél is többen voltak kíváncsiak.

Vastag Csaba és Király L. Norbi a miskolci és debreceni gigafellépések mellett szombat éjszaka még extráztak is: az X-Faktor győztesének két és félórája volt, hogy Miskolcról Győrbe érjen, míg a gumiarcú énekes egy agárdi szórakozóhelyen adta elő elképesztő show-ját.

A tehetségkutató sztárjait minden este tucatnyi ajándékkal halmozzák el, Nikolas debreceni termése három plüssmaci, számtalan levél, és egy fém rózsa. Az énekesek a negyedik koncert végére már borzasztóan elfáradtak, de nincs megállás, kezdődik újra az őrült rohanás. Csaba, Tamás és Norbi ismét testőrök gyűrűjében a színpadról siet az autóba. Az x-faktorosok szétszélednek az országban és mindenki indul tovább a hajnali fellépésére, mert az X-Faktor-láz megállíthatatlan.

AJÁNLOTT LINKEK:

Az X-Faktor láz csillapíthatatlan (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik