Szórakozás

Vastag Csabával ünnepelt Debreczeni Zita

A gyönyörű modell 30. születésnapjára a Vastag fiúkat kapta ajándékba milliárdos párjától.

Debreczeni Zita a múlt héten töltötte be a harmincat, ezért szerelme, Kedves Ferenc egy hatalmas partit szervezett a Nobu étterembe, ahová sztárfellépőként kedvese imádottjait, a Vastag testvéreket is meghívta – írja a Bors című napilap.

A tehetségkutató sztárjai örömmel vették a felkérést, nemcsak énekeltek, beszélgettek is egy kicsit Zitával, utána azonban már sietniük is kellett egy másik fellépésre.

A modellből lett fotós a lapnak elárulta, óriási X-Faktor-rajongó volt, és Takács Nikolas mellett a Vastag fivéreknek szurkolt leginkább. Zita kedvencei három dalt adtak elő, de a partira hivatalos volt még többek között Tóth Gabi, Sári Évi, Zimány Linda, Dukai Regina, valamint Gáspár Laci is.

A tehetségkutató döntőseiért egyébként már most sorban állnak a rajongók és a rendezvényszervezők, 2011-ben egymást követik a felkérések, szinte egy percük sem lesz pihenni. Vastag Csaba körülbelül 200 ezer forintért, testvére Tamás, valamint Király L. Norbi, Takács Nikolas és Janicsák Veca ennél 20-30 ezer forinttal kevesebbért áll színpadra. Ebből lejönnek még a menedzseri, kiadói jutalékok.

AJÁNLOTT LINKEK:

Vastag Csabát kapta szülinapjára Debreczeni Zita (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik