Szórakozás

Vastag Csaba élete a feje tetejére állt

Lassan már az édesanyjának is sorszámot kell húznia, ha látni akarja a fiát.

Vastag Csaba a győzelme óta eltelt három hét alatt még nem engedélyezett magának pihenőt. Az interjúk, fotózások, tévéfelvételek, vidéki színházak és a fellépések miatt az ország egyik feléből a másikba utazik. Az ünnepekre is csak azért tért haza, mert a munkája Veszprémbe szólította.

Az X-Faktor nyertesét ostromolják a rajongók, Csabi azonban nem rúgta fel egész eddigi életét a siker miatt. Nyolc éve kitart barátnője, Kata mellett. A sármos énekes szerint szerelmük azért élhette túl a tehetségkutatót, mert mindig részletesen beszámolt róla, hogy éppen mi történt vele, hol tart a felkészülésben, és ha ezerszer megkérdezték, ezerszer válaszolt mindenre.

Csaba édesanyja, Márti nagyon türelmes, tudja, hogy a következő időszak még nehezebb lesz, hiszen alig látja a fiát. Szilveszterkor is csak néhány percet tölthettek együtt, hiszen az énekes ment tovább egy fellépésre. De Csabi azt mondja, sem a családi kötelékeket, sem pedig az X-Faktorban kötött barátságokat nem lesz képes szétszakítani semmi.

AJÁNLOTT LINKEK:

Vastag Csabát elkísértük családjához (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik