Szórakozás

Király L. Norbi édesapja miatt bukta el az X-Faktort?

A férfi állítólag arra kérte ismerőseit, hogy ne támogassák a tehetségkutatóban feltűnt fiát.

Király L. Norbi kapcsolata a szüleivel már egészen kiskorában megromlott, miután állítása szerint elhagyták őt. A kaposvári fiút nagymamája nevelte fel, édesapjával, Lászlóval 15 éves kora óta nem találkozott és nem is beszélt. Nem haragszik a férfira, inkább igyekszik kizárni az életéből.

A napokban azonban megtudta egy közeli ismerősétől, hogy a férfi a lakótelepen, ahol lakik, becsöngetett a szomszédokhoz, és arra kérte őket, ne a fiára szavazzanak, mert az szerinte nem érdemli meg a győzelmet – írja a Bors című napilap.

Norbi a lapnak elárulta, nem érti, mire volt jó apja ellenakciója, értetlenül áll a történtek előtt, főként, hogy ő soha egy rossz szót sem mondott a férfiról.

A gumiarcú énekes – apja áskálódása ide vagy oda – hihetetlen népszerűségnek örvend. Legutóbb az interneten indult egy kezdeményezés, melyben a rajongók arra kérték fanatikus társaikat, hogy utaljanak át annyi SMS-nyi összeget az énekes bankszámlaszámára, amennyit amúgy is elköltöttek volna, ha Norbi bejut a fináléba. A felhívás szerint így szeretnék hozzásegíteni kedvencüket ahhoz, hogy a jövőben csak a tanulásnak, szakmai fejlődésnek és az előadóművészetnek szentelhesse az életét. Nemrég pedig egy hasonmás is megjelent, aki fürödve Norbi népszerűségében, hírességek társaságát keresi, sőt még az énekes családjával is felvette a kapcsolatot.

AJÁNLOTT LINKEK:

Édesapja miatt nem nyert Király L. Norbi? (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik