Szórakozás

Ricky Martin az okos, szellemes férfiakra bukik

A másságát nyíltan vállaló sztár a napokban elárulta, a magabiztos, de nem arrogáns pasikat kedveli, akik nyitottak az új dolgokra.

„Szeretem, ha egy férfi okos, magabiztos, és sikeres a munkájában. Ezen kívül fontos, hogy ne ragaszkodjon a régi dolgokhoz, képes legyen változtatni, újítani. Imádom, ha zajlik körülöttem az élet – nyilatkozta az énekes, a két éves ikrek, Matteo és Valentino apukája.

Ricky azt is elárulta, mióta szülő lett már óvatosabban ismerkedik, míg régen gondolkodás nélkül beleugrott olyan kapcsolatokba, amikbe nem kellett volna, ma már elsősorban a fiaira gondol, mert mint mondta, jelenleg ők a legfontosabbak az életében, minden más csak utánuk jön.

Az ötszörös Grammy-díjas előadó a szexuális irányultságára vonatkozó találgatásokra először 2009 júniusában adott sokakat meglepő választ, miután a TV Aqui magazinnak nyilatkozva azt mondta, hogy biszexuális. Aztán idén március 29-én, a saját honlapján közzétett egy nyilatkozatot, amelyben közölte: valójában meleg. “Büszkén mondhatom, hogy egy szerencsés homoszexuális férfi vagyok. Boldog vagyok, hogy az lehetek, aki vagyok” – írta a közleményben. Novemberben pedig megjelentette önéletrajzi könyvét, amiben részletesen is vall gyerekkoráról és másságáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik