Szórakozás

Ötéves kisfiú adott nevet Putyin kutyájának

A Bulgáriában ajándékba kapott négylábú a Buffi nevet viseli.

Az orosz kormányfő csütörtökön késő este Novo Ogarjovó-i rezidenciáján mutatta be az ebet a győztesnek. Gyima Szokolov, aki szüleivel érkezett a késői találkozóra, a Baffi nevet javasolta és küldte be a miniszterelnök honlapjára. Cserében Putyin-autogramos focilabdát kapott annak alkalmából, hogy Oroszország – a minap elnyerte a 2018-as labdarúgó vb megrendezésének jogát. Putyin kiszámolta, hogy Gyima addigra már az ifjúsági válogatottban focizhat.

Az orosz miniszterelnök, aki november közepén tett bulgáriai látogatásán kapta a karakacsan fajtájú, hegyi juhászkutyát, az újságíróknak elmondta, hogy másik kutyája, Conny, a fekete labrador jól tűri Baffi nem mindig gyengéd közeledését. Az ebkölyök a fülénél fogva ráncigálja a labradort, mely egy idő után azért csak rámordul a kiskutyára. Putyin szerint Baffi nagyon makacs természetű és nekifutásból nyitogatja az ajtókat.

A karakacsan erős, a viszontagságokat jól tűrő fajta, arról ismert, hogy gazdájához nagyon szorosan kötődik, de a többi családtag iránt is jóindulatú, nyugodt, nem agresszív karakterű. Szinte kizárólag Bulgáriában tenyésztik, Oroszországban nem terjedt el – eddig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik